Kenniscafe Cijfers Personeelsmonitor

Ben jij benieuwd naar de diepere betekenis achter de cijfers van de Personeelsmonitor? Meld je aan voor het kenniscafé en ga in gesprek met andere provincies over hun cijfers.

Beschrijving

Home » Producten » Arbeidsmarkt » Kenniscafe Cijfers Personeelsmonitor

Bijeenkomst & Training

Kenniscafé Cijfers Personeelsmonitor

Dinsdag 10 september | 13.00 – 15.00 uur
Online

Meeting

Ontdek de wereld achter de cijfers

Ben jij benieuwd naar de diepere betekenis achter de cijfers van de Personeelsmonitor? Wil je meer inzicht krijgen in de trends en patronen die zich binnen jouw organisatie aftekenen? En wil je graag leren van andere professionals die zich in dezelfde situatie bevinden? Dan is deze online sessie speciaal voor jou!

Wij geloven dat cijfers veel meer te vertellen hebben dan wat er op het eerste gezicht lijkt. Ze vormen een krachtig hulpmiddel om ons personeelsbeleid te evalueren, te verbeteren en te innoveren. Maar om echt de vruchten te plukken van deze waardevolle data, is het essentieel om ze met elkaar te bespreken en van elkaar te leren.

Tijdens deze interactieve online sessie nemen jullie elkaar mee op een reis door de cijfers van de personeelsmonitor. We creëren een omgeving waarin jij en andere deelnemers actief kunnen deelnemen aan discussies, ervaringen kunnen delen en best practices kunnen uitwisselen.

Wat kun je verwachten van deze sessie?

  1. Interactieve discussies: Neem deel aan boeiende gesprekken met gelijkgestemde professionals. Leer van elkaars ervaringen, deel succesverhalen en bespreek uitdagingen waar je tegenaan loopt.
  2. Best practices en oplossingen: Ontdek welke strategieën en benaderingen hebben gewerkt voor andere organisaties. Leer van succesverhalen en krijg praktische tips om je eigen personeelsbeleid te verbeteren.
  3. Netwerkmogelijkheden: Maak verbinding met andere professionals uit de sector en vergroot je professionele netwerk. Samen kunnen we de grenzen van personeelsbeheer verleggen en elkaar inspireren.

Schrijf je snel in!

Mis deze kans niet om de cijfers tot leven te brengen en waardevolle inzichten te verwerven. Schrijf je vandaag nog in voor onze online sessie en neem deel aan een dynamische, leerzame en inspirerende ervaring.

Let op: de ruimte is beperkt, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert. Aanmelden kan tot en met vrijdag 30 augustus.

Ja, ik meld me aan.

Ik neem graag deel aan het online Kenniscafé ‘Cijfers Personeelsmonitor’ op dinsdag 10 september van 13.00 – 15.00 uur.

Extra informatie

Doelgroep

, ,

Locatie

Vorm

Categorie