Arbeidsmarkt

Inzicht in de arbeidsmarkt helpt je als organisatie om geschikte medewerkers te vinden en de trends binnen het personeelsbeleid in de gaten te houden.

Home » Thema’s » Arbeidsmarkt

Uitgelicht

Arbeidscommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Door goede arbeidsmarktcommunicatie kan je als organisatie je werkgeversmerk versterken, duidelijk maken wat je te bieden hebt als werkgever en je onderscheiden van andere organisaties. Dit kan bijdragen aan het aantrekken en behouden van talent en de ontwikkeling van een positieve bedrijfscultuur.

Bekijk het aanbod

Personeelsmonitor Provincies

We brengen jaarlijks de Personeelsmonitor uit met hierin cijfers over Werkgelegenheid, Personeelsopbouw, In- en uitstroom, Beloning- en loonkosten, Ziekteverzuim, Opleiding en ontwikkeling, en Sociale zekerheid in de provinciale sector.

De Personeelsmonitor Provincies is beschikbaar via het Dashboard Personeelsmonitor Provincies. Met dit dashboard stellen we de provincies in staat om bijvoorbeeld te zien waar de (personele) aandachtspunten liggen.

Bekijk het aanbod
Dashboard Personeelsmonitor Provincies
Personeelsmonitor Aangesloten cao-partijen

Personeelsmonitor Aangesloten Cao-partijen

Ook de bij de cao provinciale sector aangesloten partijen kunnen gebruikmaken van de Personeelsmonitor. In deze specifieke Personeelsmonitor Aangesloten Cao-partijen zijn vergelijkbare cijfers opgenomen als in de Personeelsmonitor Provincies. Deze personeelsmonitor staat los van het Dashboard en wordt alleen verstrekt aan de deelnemende organisaties en de sociale partners.

Bekijk het aanbod

Personeelsmonitor Decentrale Overheidssectoren

De Personeelsmonitor Decentrale Overheidssectoren is tot stand gekomen door een samenwerking van de A&O-fondsen Provincies, Waterschappen en Gemeenten. Deze Personeelsmonitor geeft inzicht in het personeelsbestand van de drie afzonderlijke decentrale overheidssectoren en maakt daarnaast een onderlinge vergelijking mogelijk op diverse personeelskenmerken.

Bekijk het aanbod
Vergelijking maken met Personeelsmonitor Decentrale Overheidssectoren