Talentkompas

Welke talenten heb ik? Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? Welke stappen ga ik zetten? Het digitale Talentkompas van het A&O-fonds Provincies helpt jou met het vinden van de antwoorden op deze vragen. Je kunt hem invullen op je computer, waar en wanneer jij wilt.

Het Talentkompas is een gratis online instrument voor jou als provinciemedewerker. Het bestaat uit een aantal vragenlijsten, en levert een uitgebreide rapportage op met je kwaliteiten en tips voor ontwikkeling en loopbaanadvies. Het helpt je bijvoorbeeld bij de beslissing of je je verder wilt ontwikkelen in je huidige functie of naar een andere functie binnen je organisatie of daarbuiten. Met het Talentkompas bepaal je de juiste koers.

Download direct je persoonlijke rapport, met uitgebreide informatie over je persoonlijke eigenschappen, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden.

Ga direct aan de slag met jouw loopbaan met behulp van het werkboek met concrete tips en oefeningen.

Je kunt de resultaten ook gebruiken in de gesprekken met je leidinggevende over je loopbaanontwikkeling.

Online loopbaancoaching

Naast het Talentkompas bieden we je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een loopbaanadviseur. Via online coaching helpt een loopbaanadviseur jou op weg om een eerste antwoord te krijgen op je loopbaanvragen. In het gesprek kun je de uitkomsten van het Talentkompas bespreken, maar je kunt het gesprek ook ingaan zonder het Talentkompas te hebben ingevuld.

Links

Direct aan de slag

Wacht niet langer en ga hier direct aan de slag met het Talentkompas.

Start hier

Meer instrumenten

Nieuwsgierig wat het A&O-fonds Provincies nog meer te bieden heeft?

Alle instrumenten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles waar jij als provinciemedewerker gebruik van kunt maken? Laat dan je gegevens achter.